Sačekajte čovjeka uz kojeg ćete se osjećati kao da imate krila

Nema ništa loše u tome što je osoba sama, pogotovo u ovoj generaciji. To ne znači da niste dostojni ili da nešto nije u redu sa vama. To jednostavno znači da čekate nekoga ko će vas voljeti na način koji zaslužujete.

I to je sasvim normalno.
Normalno je čekati nekoga ko će preokrenuti vaš svijet, a definitivno nema ničeg lošeg u tome da budete izbirljivi dok se taj neko ne pojavi na vašem putu. To je normalno - biti sam, sve dok vam prija i dok razumijete svoju samoću, saznajte što želite i što vam treba u životu. Ne žurite nigdje.


Pričekajte čovjeka koji će učiniti kao da imati leptire u stomaku. Neko ko može učiniti da se osjećate lijepo i jako. Onoga koji će osvijetliti vaš svijet, čim ga vidite. Onoga ko će vam nedostajati.  Onoga koga ćete poželjeti kad god ste daleko.
Pričekajte čovjeka koji će vas obožavati. Ko će vam svaki dan govoriti kako vas cijeni i voli. Onoga ko će vam donijeti sreću.
Pričekajte osobu koja će pronaći vremena za vas. Onoga kome je uvijek drago što vas vidi i nikada ne otkazuje svoje planove sa vama.
Pričekajte osobu koja će biti spremna da vam pomogne. Čiji se snovi i ciljevi podudaraju sa vašima. Onoga ko želi da budete najbolji i ko vam pomaže u tome.
Pričekajte čovjeka koji unosi iskru u vaš svijet. Ko čini da se osjećate kao nikada do tada. Onoga koji podgrijava strasti. Onoga koji čini život toplijim.
Pričekajte na čovjeka koji će biti ponosan na vas. Ko će vas motivisati da postanete bolji i ko će sa vama slaviti vaše pobjede. Pričekajte na osobu koja će biti vaš glavni navijač.
Pričekajte onoga kojeg ste htjeli dugo godina. Na onoga ko će dokazati da je bilo vrijedno čekanja i traženja sreće.
Pričekajte čovjeka koji će učiniti da se osjećate kao da vam rastu krila. I sa kojim vam se čini da možete osvojiti cijeli svijet. I sa kojim vam se čini da je sve lako, ma koliko težak život bio. 

Comments

Popular Posts